Imetysohjaus

Empsukalta voit tilata imetysohjaajan ja yksityisen terveydenhoitajan kotikäynnille toivomanasi ajankohtana (Lahti ja lähiseudut), mikäli haluat esim.

  • keskustella luottamuksellisesti perhearkeen liittyvistä asioista terveydenhuollon ammattilaisen kanssa
  • tarvitset yksityistä imetysohjausta

Palvelun tarjoajana toimii

Emilia Kenttälä 

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja (AMK)

Imetysohjaaja (WHO)

Lisätietoja: info(a)empsukka.fi

Yksityinen lääkäri voi pyytäessäsi kirjoittaa imetysohjaukseen lähetteen 901D, Sairaanhoitajan antama hoito, enintään 60 minuuttia, jolloin käynnistä saa Kelakorvauksen jälkikäteen.

Emiliasta sanottua

"Ihana imetystaival oli tähän asti ja ylpeänä voin sanoa imettäneeni melkein kaksivuotiaaksi ja suuri kiitos siitä kuuluu sulle. Ilman sun innostusta imetykseen tuskin olisin näin kauaa imettänyt ja tajunnut miten kaikkea muutakin se on kuin vain ruokkimista. Tää meni just niin kuin toivoin. Kiitos!"  -Mira 33v-

"Tommi-tonttu kiittää, kun äidillä maitoa riittää!" -Tommi-tonttu ja Milla 30v-

Mediassa

Uusi Lahti

ESS

Kuka olen?

Hei! 

Olen 30-vuotias kahden lapsen äiti, terveydenhoitaja, imetystukiäiti ja yksityinen imetysohjaaja. Olen aiemmin työskennellyt äitiys- ja lastenneuvoloissa, mutta äitiyslomien jälkeen siirtynyt päätoimiseksi yrittäjäksi. 

Sydäntäni lähelle ovat erityisesti vastasyntyneet ja taaperoimetys. Puoleeni voit kääntyä, mikäli olet huolissasi maidon riittävyydestä, tarvitset apua imetyksen tehostamisessa tai kaipaat juttukumppania vauvavuoden myllerryksessä ja siihen liittyvissä asioissa. 

Ympäristön vallitsevat käytännöt ja ohjeet voivat joskus tuntua painostavilta ja sotia omaa ajatusmaailmaa vastaan. Ota yhteyttä, niin jutellaan! Lähestymistapani on lasta kunnioittava ja äitiä ymmärtävä. Lupaan toimia teidän parhaaksenne.

Lisätietoja info(a)empsukka.fi


hakusanat: imetys, lahti, imetysohjaus, yksityinen imetysohjaaja, imetyksen tukeminen, imetysohjaus puhelimitse