Wompat

Wompat-kantoreput                                                                                                          

Wompat-kantorepulla  vauvan ja taaperon kantaminen on helppoa, ja isommankin kannettavan paino  jakautuu mukavasti kantajan lanteille ja hartioille. Kantoreppu on  usein pitkää kantoliinaa kätevämpi ulkoillessa kun ei tarvitse roikuttaa  liinanpäitä likaisessa maassa. Kantoreppu on myös helpompi pukea  paksujen ulkovaatteiden päälle.

Wompat-reput valmistetaan Suomessa Liinalapsen käsityönä ja materiaaleina käytetään laadukkaita ja kestäviä kankaita. Olkaimet  ja vyötärökappale ovat pehmeää puuvillatwilliä. Paneelikankaina Wompat-repuissa käytetään mm. Girasol ja Vanamo -kantoliinoja sekä Marimekon kankaita.                                                                                                 

Reppujen olkaimet ja vyötärö ovat standardimittaiset (M). Olkaimia voi säätää portaattomasti koosta S kokoon L ja ne sopivat useimmille vanhemmille. Reppujen ulkonäkö voi poiketa esimerkkikuvasta riippuen siitä, mistä kohdasta liinaa paneeli ja huppu on leikattu.                                                                                                        

Vauvakokoisella repulla voi kantaa vastasyntynyttä, vähintään 3,5kg painoista vauvaa ja reppu sopii ainakin noin 1,5-vuotiaaksi saakka. 

Taaperokokoinen reppu sopii yleensä noin 2-4-vuotiaalle. Lapset ovat kuitenkin mittasuhteiltaan erilaisia: joillekin taaperoreppu sopii jo nuorempana ja toisille se on sopiva vielä pitkään 4. ikävuoden jälkeen. Reppua voi käyttää niin kauan kuin se tuntuu mukavalta kannettavasta ja kantajasta.