Tuotteen palauttaminen ja vaihto

Empsukka lupaa tuotteilleen ilmaisen vaihto- ja palautusoikeiden pois lukien mittatilaustuotteet, hygieniatuotteet (mm. alusvaatteet, kestosuojat, liivinsuojat, rintapumput ja muut imetyksen apuvälineet, hammasharjat) tai asiakkaalleen erikseen valmistetut tai tilatut tuotteet.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja  palautusoikeus tavaran vastaanottamispäivästä laskettuna. 

Tuotteet tulee palauttaa niiden alkuperäisissä pakkauksissa. Kaikkien alkuperäisten etikettien tulee olla kiinni tuotteessa. Mikäli Empsukka toteaa, että tuote ei ole enää myyntikuntoinen, palautetaan tuote asiakkaalle ja asiakkaalta veloitetaan hinnaston mukaiset postikulut. Tuotteen tulee  siis olla pesemätön ja käyttämätön.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, pyydä palautusohjeet sähköpostitse ( info(a)empsukka.fi ) 14 vuorokauden kuluessa tuotteen saapumisesta. Muista säilyttää Postista saamasi kuitti palautuksesta!

Empsukka hyvittää palautetut tuotteet tilisiirrolla viimeistään 14 päivän kuluessa palautuksen saapumisesta, mikäli tuote on moitteettomassa kunnossa.

Reklamaatiot

Toivomme, että olet tyytyväinen saamasi palveluun ja tilaamiisi tuotteisiin!

Mikäli toimitus on virheellinen tai tuote on vahingoittunut, tee ilmoitus virheestä tehdä viipymättä asiakaspalveluun osoitteella info(a)empsukka.fi, jotta voimme vaihtaa tai hyvittää tuotteen. Liitä ilmoitukseen kuvaus tuotteen virheestä. Virhe korvataan pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheetön tuote, ilman että tilaajalle syntyy tästä kuluja. Jos tämä ei ole mahdollista, tuotteesta maksettu hinta maksetaan tilaajalle etukäteen sovitulla tavalla, kun viallinen tuote on vastaanotettu palautuksena.Tarkista pakkauksesi kunto sitä noutaessa ja kerro välittömästi Postin henkilökunnalle, jos huomaat sen vahingoittuneen. Jos tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus jo Postin toimipisteellä asioidessasi.